Term: 3	Week: 2 Date: 19th-20th of July, 2021	Miss Christie & Mrs Shaw	Grade: 5CS
---------	---------------------------------------	--------------------------	------------

	101111 0 1100111 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2		
Time / Day	Monday 19th July - REMOTE learning	Tuesday 20th July - REMOTE learning	
9:00am - 9.30am	Google Meet Google Classroom Prayer, Instructions for the day & Social/Emotional Learning	Google Meet Google Classroom Prayer, Instructions for the day & Social/Emotional Learning	
9:30am-10.30am	Literacy 60 minutes	Literacy 60 minutes	
	Reading Activity 30 mins	Reading Activity 30 mins	
	Writing Activity 30 mins	Writing Activity 30 mins	
	Note: Students will be notified if they are to attend a Focus Reading Group Meet during the morning Classroom Meet.	Note: Students will be notified if they are to attend a Reading Group Meet during the morning Classroom Meet.	
10:30am-11.00am	Religion: 30 minutes	Religion: 30 minutes	
11:00am-12.00pm	LUNCH	LUNCH	
12.00pm-12:40pm	Numeracy 40 minutes	Numeracy 40 minutes	
	10 minutes: Number Task 30 minutes: Multiplication Learning Task	10 minutes: Number Task 30 minutes: Multiplication Learning Task	
	Note: Students will be notified if they are to attend a Focus Maths Group Meet during the morning Classroom Meet.	Note: Students will be notified if they are to attend a Focus Maths Group Meet during the morning Classroom Meet.	
12.40pm-1.00pm	Class Google Meet Google Classroom	Class Google Meet Google Classroom	
1:00pm-2:00pm	Inquiry 60 minutes	Inquiry 60 minutes	
2:00pm-2:30pm	BREAK	BREAK	
2:30pm-3:00pm	Physical Activities 30 minutes	Physical Activities 30 minutes	
3:00pm-3:15pm	End of Day Routine & Prayer 15 minutes Read the Google Classroom message from your Teachers. Please submit your work. Get yourself ready for the next day.	End of Day Routine & Prayer 15 minutes Read the Google Classroom message from your Teachers. Please submit your work. Get yourself ready for the next day.	